2011. december 9., péntek

Az Online tölcsér - M&A honlapja

Majd fél éves munka után elkészült egy rendszer. A rendszer kihasználja az internet majd minden lehetőségét, hiszen tölcsérként gyűjti a látogatókat a különböző online felületekről.

Manda.hu honlap elkészítésével azért töltöttünk ennyi időt, mert a keresőbarát szerkezetet nagyon összetett, és azt minőségi tartalommal töltöttük meg, amihez mi adtuk a háttértámogatást. Az oldal 15 000 Fényképet is tartalmaz!

Facebook oldaluknak egyedi külsőt adtunk, és kialakítottuk hozzá a publikálási rendszert. Minderre a személyzetet is be kellett tanítanunk.

Tegeződni is kell! Miközben kialakítottuk az M&A stratégiáját, a közvetlenségre is gondoltunk, ezért tanácsoltuk egy blog létrehozását, ahol közvetlenebb hangnemet tudnak megütni. Volt is siker és meglepetés, a "pletyka-stílus" bejött.
A Blog felületen személyesebb hangvétellel szólíthatják meg vásárlóikat, és a lakberendezőket.

Hírlevél rendszert helyeztünk üzembe, aminek segítségével kéthetente megjelenő arculatra igazított HTML leveleiket küldik ki. A levél segít újra és újra visszahozni az oldalra, illetve a különböző saját kezelésű felületekre a látogatókat, akik így könnyebben változnak vásárlóvá. Természetesen külön levél megy a partnereknek, és a vásárlóknak!

Az online tölcsér rendszer előnyei
Egy ilyen összehangolt rendszer birtokában megfelelő kezek csodákat művelhetnek, főleg egy olyan piacon, ahol fontos a kommunikáció, és a vásárlók oktatása, állandó információkkal való ellátása. Heti e-mailek, facebbokolás, és képek minden mennyiségben. Egy eredményes tölcsér, ahol már csak az üzemeltetésen múlik minden...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése