2014. szeptember 17., szerda

Üdvhadsereg Szabadegyház budapest és Gyöngyös

Az Üdvhadsereg Szabadegyháznak készítettünk új honlapot, és teljes átfogó online marketing tevékenységet.

Az Üdvhadseregnek már volt honlapja, de annak egy átstruktúlását, a modern kor szerinti designját készítettünk el. A nyitólapon áttekinthető egységek jelentek meg, így a Gyülekezetek, Szociális intézmények, és az Adományozás részek kiemelésre kerültek.

A Social média felületei is megújultak az Üdvhadseregnek. A Facebook felülete állandó gondozást kap, így a követők száma növekedésnek indult. Az Üdvhadsereg Twitter felülete is elkészítésre került.Mi is az Üdvhadsereg?

Az üdvhadsereg alapítója, egy XIX. századi angol metodista lelkész lelkiismeret-furdalást érzett azért, mert nem tett eleget az ipari forradalom idején szörnyű körülmények között élő angliai munkásokért. A lelkiismeret-furdalásból hivatástudat, a prédikálásból és gyakorlati segítségnyújtásból szervezett lett. A lelkészt Wiliam Booth-nak, a szervezetet üdvhadseregnek hívták.

Folyamatos gondozás

Folyamatosan az üdvhadsereg felületein tartjuk a szemünket, és hónapról hónapra segítjük tanácsokkal és képzéssel, hogy a felületek egyre hatékonyabbak legyenek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése